Iznajmljivanje autobusa

Autoprevoz-bus d.d. Mostar raspolaže sa ukupno 33 vozila od čega 9 minibusa marke ISUZU i 1 marke MERCEDES kapaciteta od 27 do 33 mjesta, 15 autobusa marke MAN kapaciteta od 49 do 57 sjedišta, 6 autobusa marke NEOPLAN od toga 2 NEOPLANAN STARLINER kapaciteta od 47 i 58 mjesta. Svi naši kapaciteti se mogu koristiti po potrebi za najam autobusa.

Pogledajte galeriju slika sa nekim od naših autobusa i kombija. Svojim klijentima uvijek nudimo najbolje i najkvalitetnije iskustvo, a pri izboru vozila uvijek vodimo računa o stvarnim potrebama.

Zahtjev za iznajmljivanje

Molimo Vas da popunite slijedeće podatke kako bi izvršili registraciju za zakup autobusa. Obratite pažnost na tačnost informacija, a posebno ispravnost kontakt podataka kako bi proces rezervacije i iznajmljivanja bio što fluentniji i jednostavniji, a ponuda što jasnija i preciznija. Polja označena zvjezdicom su obavezna. 

U koliko upit za najam autobusa želite izvršiti putem telefona, naše ljubazno osoblje možete kontaktirati na broj telefona 036 / 551 – 900 

Pišite nam

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge ili trebate dodatnu informaciju, kontaktirajte nas ili nam pišite pomoću slijedećeg formulara.