Svečano puštanje novih autobusa kompanije Autoprevoz Bus na liniji Mostar – Hamm

Uzbudljivi trenuci obilježili su danas ceremoniju puštanja u pogon najnovijih članova flote kompanije Autoprevoz Bus Mostar – autobuse Man Lions Coach iz 2024. godine. Svojom elegancijom i modernim dizajnom, ovi autobusi predstavljaju vrhunac udobnosti i inovacije u putničkom prevozu.

Ovaj novitet će se pridružiti liniji Mostar – Hamm, koja će svake srijede i subote u 12:15 kretati iz Mostara prema Hammu, a povratak je planiran utorkom i subotom iz Hamm-a prema Mostaru. Ovo je savršena prilika za naše putnike da uživaju u sigurnom i udobnom putovanju između ovih gradova.

Posebna pažnja posvećena je udobnosti putnika, što je i naš glavni prioritet. U skladu s tim, opremili smo ovaj autobus najnovijom tehnologijom i udobnošću. Putnici će imati priliku uživati u besplatnom Wi-Fi-u tokom vožnje, individualnim USB punjačima na svakom sjedištu te prostranom rasporedu sjedišta koji prati najnovije EU standarde.

Osim što želimo našim putnicima pružiti najbolje iskustvo putovanja, također želimo podržati naše vozače u njihovim naporima da obezvjede ugodno i sigurno putovanje. Njihova stručnost i predanost ključni su faktori koji čine našu uslugu izvanrednom.

Uzbuđeni smo zbog mogućnosti koje ovi novi autobusi donose našim putnicima i nadamo se da će ova nova era udobnosti i inovacije u putovanju postaviti standarde u industriji. Autoprevoz Bus Mostar uvijek teži pružanju vrhunske usluge i s ponosom donosi ovaj korak naprijed prema još boljem iskustvu putovanja.